HangolÓ

Óvodai angol

Baba-Mama angol

 

mondókákkal, dalokkal, versekkel, kiszámolókkal

    angolul  


 

 

 

Községünkben Fruttus Hajnalka 2007 február elejétől tartott kisgyermekek részére angol baba-mama klubbot.

A kis mondókák, érdekes játékok, hangszerek felkeltették a gyerekek érdeklődését. Minden alkalommal  ott készített ajándékokkal/ játékokkal térhettünk haza, aminek készítésébe az anyukák is aktívan részt vettek.

Az órák minden alkalommal nagyon jó hangulatban teltek , a gyerekek nagyon élvezték.

Beleszövődött mindennapjainkba az angol nyelv. A gyerekeim nagyon sokszor kérdezik: 

-          Anya, ez hogy van angolul?

Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki értékesen, tartalmasan szeretne eltölteni hetente egy-egy órát gyerekekkel- anyukákkal.

 

Szada, 2007. 07. 09.

 

Bajkainé Biró Ilona

 

 

Ajánlom mindenkinek Hajni által tartott foglalkozásokat, mert sokoldalú. Amellett, hogy angolul tanítja a gyerekeket játékos formában, zenei és kézügyesség fejlesztő dolgokat tanít neki, amelye a színek, számok, formák világát mutatja be. A szülőknek ötleteket ad arra, hogy mi módon foglalkozzanak otthon is a gyerekekkel, közben pedig egy olyan csoportot alakított ki itt Szadán, amelyben új ismeretségek kötődtek és a fogalakozásokon kívül is szívesen összejövünk.

Gyerekek és szülők is szeretik a foglalkozásokat, ahol a két éves gyerek is megtalálja a hangot az öt éves társával. Nagyon örülök, hogy részt vehettünk benne.

 

Futás Edina

Raposa Csenge

Szada

 

Fruttus Hajnalka angol nyelvtanárt 2 éve ismerem, egy régi kedves diákunk ajánlása útján kerültem vele kapcsolatba. Cégünk nyelviskolát és magánóvodát üzemeltet Vecsésen, ahol megállapodásunk szerint az érdeklődők részére tartott Hajni baba-mama angol foglalkozásokat heti 1 alkalommal, valamint alkalomszerűen helyettesítette óvodánk angol tanárát.

A foglalkozások színvonalasak, jól előkészítettek, rendkívül érdekesek voltak, kisfiammal én is többször részt vettem az órákon.

Mind a gyerekek, mind az anyukák aktív részesei voltak a jól felépített foglalkozásoknak, melyekre Hajni mindig sok új dallal, verssel és eszközzel készült.

Szeptembertől óvodánkban is rendszeresen tart majd Hajni angol foglalkozásokat a gyerekeknek, aminek nagyon örülünk, hiszen óráit nagyon szeretik a gyerekek.

Szívesen ajánlom kollégánkat Önöknek is.

 

Boda Györgyi

Stúdium Nyelviskola, Vecsés

tulajdonos, igazgató

 

Vecsés, 2007.július 3.